Iedereen heeft wel eens een periode waarin het even niet lekker gaat. Komen problemen steeds terug, zijn ze langdurig of wil je om een andere reden ermee aan de slag? Ik help je graag!

 

Je kunt denken aan:

- problemen op je werk

- het gevoel hebben er niet bij te horen

- problemen in je relatie

- problemen met je kinderen

- vermoeidheid

- eetproblemen

- depressie of neerslachtigheid

- het gevoel hebben niet geaccepteerd te worden

- verslaving

- afscheid nemen of rouwverwerking

- moeite hebben om iets te bereiken

- terugkerende lichamelijke klachten 

- het verwerken van een of meerdere traumatische ervaringen

 

Sta je voor een belangrijke beslissing, of heb je een dilemma? Ook dan kan ik wat voor je betekenen. Geen kant en klare oplossingen, maar wel inzichten waardoor je beter tot een keuze kunt komen.

 

Werkwijze:

We starten altijd met een persoonlijk gesprek. Dit is bedoeld om kennis te maken en om te vertellen waar je graag hulp bij wilt hebben of inzicht in wilt krijgen. Meestal lukt het al tijdens de eerste afspraak om een oefening te doen om je inzicht te geven of jou te helpen. 

 

Iedereen is uniek is en elke hulpvraag vraagt een andere aanpak. Dit betekent dat de stappen en ook de duur van de coaching voor iedereen anders is. Over het algemeen is systemisch coachen een relatief snelle manier om echt tot de kern te komen. Soms heeft een enkele afspraak al enorm veel effect. 

 

Mochten er meerdere afspraken nodig zijn dan leggen we die niet van te voren al in een reeks vast. De periodes tussen de afspraken zullen namelijk de ene keer namelijk korter en de andere keer weer langer zijn. Dit is afhankelijk van jouw behoefte op dat moment. 

 

Ik coach zowel kinderen, als jongeren en volwassenen. Bij de coaching van kinderen betrek ik ook de ouders. Ook bied ik gezinscoaching. Afhankelijk van de vraag kijken we samen wat passend is.