Wie ik ben en wat ik doe


Mijn naam is Ester Vollenga. Ik ben moeder van twee pubers, ik ben gescheiden en heb al ruime tijd een lat relatie.  Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als onderwijsadviseur, procesbegeleider, trainer en coach ik leerkrachten en schoolleiders.

Mijn hele leven al ben ik geboeid door menselijk gedrag. Ik heb daar veel over geleerd binnen het werken in het onderwijs in veel verschillende rollen. Daarnaast werk ik nu al een aantal jaar het als coach voor mensen met persoonlijke vraagstukken. Ik kijk daarbij niet alleen naar wat er in het hier en nu bij jou gebeurt, maar ook naar waar het door veroorzaakt wordt. Wanneer we dat weten kunnen we veel beter bepaalde patronen doorbreken. Ik doe dit vanuit een open en nieuwsgierige houding. Ik maak gebruik van mijn eigen intuïtie en verschillende methodieken vanuit het systemisch werken, transactionele analyse en oplossingsgericht coachen. 

 

Op mijn website kun je informatie vinden over de wijze waarop ik mijn werk doe en wat mijn aanbod hierin is. Ook organiseer ik geregeld themadagen. Deze zijn te vinden bij "activiteiten".