Activiteiten

 Zaterdag 29 februari opstellingen 'anders kijken naar ziektes en lichamelijke klachten'

Tijd: 13:00-17:30 uur

Plaats: Wakker-bewustzijn in Alkmaar

Programma: Tijdens deze middag vertel ik over het werken met ziekteopstellingen en begeleid ik er een aantal. Veel lichamelijke klachten fungeren als signaal om beter te gaan luisteren naar je lijf. Dat kan bijvoorbeeld door je hart meer te volgen of minder op je schouders te nemen. Soms is een ziekte of lichamelijke klacht ooit als 'oplossing' ontstaan en blijkt deze nu niet meer nodig te zijn of zelfs te belemmeren of blokkeren. Ziektes en lichamelijke klachten kunnen ook een uiting zijn van een verstoring in het familiesysteem.  

Met een opstelling onderzoeken we welk signaal jouw lichaam wil afgeven. Een ziekteopstelling werkt niet genezend, maar kan wel de scherpe randjes eraf halen of ervoor zorgen dat je de ziekte vanuit een ander perspectief ziet. Een opstelling is vaak een startpunt zijn voor een verandering in jouw leven. Ook als representant kun je er veel aan hebben als je mee doet. 

Wil je vooraf al meer weten? Dan kun je mij mailen en/of maken we een balafspraak. 

Je kunt je aanmelden als vraaginbrenger (60 euro) of als representant (10 euro). 

Aanmelden kan via estervollenga@live.nl.

 

Op aanvraag

Activiteiten op aanvraag zijn ook mogelijk. Je kunt denken aan:

-een familieopstelling

-een dagdeel of hele dag rondom met meerdere mensen rondom een thema, denk bijvoorbeeld aan vitaliteit, leiderschap, keuzes maken.